StockOff Alert bij Sixinch!

StockOff Alert bij Sixinch!

Ben je op zoek naar een nieuwe eyecatcher voor in je woonkamer, een leuke poef voor de kids of de ideale lounge chair voor een spetterende garden party? En mag het al wat exclusiever en origineler zijn? Search no more en sla op 1 mei je slag tijdens de Sixinch StockOff!

Wat hebben het Centre Pompidou, de Belgische ambassade in Japan, het Mondrian Hotel in Miami, het terras van ’t Zilte in het MAS, Seven Rooms in Antwerpen en het Yotel in New York met elkaar gemeen? De coolste foamcoating meubels, ontworpen én vervaardigd door het Belgische Sixinch. Kort gezegd: gecoat schuim. Maar dan water- en weersbestendig en onbreekbaar, in alle vormen en maten.

Creativiteit alom! Van ‘The Box’, over ‘The Diamond Pouf’, ‘The Lounge Sofa’, ‘The Louis’, ‘The Rocking Chair’, tot ‘The Orange Beast’. Creatieve breinen Pieter Jamart en Michel Sels vinden dat hun designs niet alleen voor publieke ruimtes geschikt zijn, maar ook perfect in een privé-interieur passen.

De Sixinch StockOff is een heuse stockverkoop van prototypes, stuks met kleine productiefoutjes en overstock, tegen kortingen die oplopen tot wel 50%.

Sixinch Stockoff info:
Singel 7 2250 Kontich
woensdag 01 mei 2013
09.00u – 19.00u

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *