Rock this summer met hippe festivallooks!

Rock this summer met hippe festivallooks!

Yes, het is zover, het startschot van het festivalseizoen werd afgelopen weekend officieel in Indio, Californië gegeven met hét celebfestival bij uitstek: Coachella! Ook bij ons begint het al serieus te kriebelen om de festivalweides onveilig te maken, dagenlang te genieten van de crème de la crème uit de muziekwereld en te pronken met festivalproof outfits.

Maar wat moet je deze zomer aan om de show te stelen voor het podium en op de camping? Cropped tops vormen nog steeds een echte festival must-have. Sexy en bovenal: comfy! Ook shorts kunnen niet ontbreken in je rugzak en bovendien krijg je de keuze uit alle kleuren van de regenboog, maar ook simpel jeans of zwart blijven scoren. Wat aan je voeten? Kies voor gemakkelijke en zomerse sandalen of, als het wat stoerder mag: bikerboots, waarmee je zonder problemen de modder trotseert. Draag ook eventueel een bikinitopje onder je shirt voor wanneer er tropische temperaturen doorbreken.

Ook een vrolijke regenjas is geen overbodige luxe in ons Belgenlandje, waar er soms vier seizoenen in één dag zitten. En wanneer de zon beslist in full force door te breken, zijn zonnebrillen in allerlei kleuren en met gespiegelde glazen weer helemaal hip! Bovendien heb je hiermee hét accessoire op zak om je kater te maskeren …

We’re ready to rock this summer! Jij ook?

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *