Merkoverzicht: Ten Cate Herenondergoed

Ten Cate ondergoed staat bekend om de goede pasvorm, het hoge draagcomfort en de uitstekende kwaliteit. Het herenondergoed van het Nederlandse merk Ten Cate wordt gemaakt van de beste duurzame katoensoorten en gaat daarom lang mee. Het materiaal is zacht en comfortabel en zo gemaakt dat je haast niet voelt dat je het draagt. Het elastische katoen heeft geen zijnaden, waardoor het goed aansluit en erg prettig zit.

Met Ten Cate ondergoed heb je geen last van knellend elastiek of van irritatie veroorzaakt door labels, omdat de labels direct op de stof geprint worden. Het elastiek dat in het ondergoed verwerkt is, heeft een speciale behandeling ondergaan waardoor het de huid niet kan irriteren.

Het bedrijf, dat al sinds 1952 bestaat, heeft een goede naam opgebouwd in Nederland en zich ontwikkeld als een ware expert op het gebied van ondermode voor dames, heren en kinderen.

Het Ten Cate herenondergoed assortiment bestaat uit drie verschillende series, de Basic collectie, de Tender Cotton collectie en de Classics collectie.

Basic collectie

In de Basic collectie vind je slips, boxershorts en T-shirts van 95% katoen en 5% elastaan. Het ondergoed is verkrijgbaar in de kleuren blauw, zwart en wit. De beschikbare maten zijn van S t/m XXL en alle artikelen in de Basic collectie mogen in de wasdroger.

Uitgelicht: https://www.hemdvoorhem.nl/ten-cate-ondergoed

Tender Cotton collectie

De Tender Cotton collectie mag met recht de premium collectie van Ten Cate herenondergoed genoemd worden. Het ondergoed is gemaakt van 92% katoen en 8% elastaan. De zeer zachte stof zorgt voor een optimale aansluiting en een heerlijk draagcomfort. De stof is speciaal behandeld om krimpen te voorkomen en om mooi in model te blijven, ook na veel wasbeurten. De boxershorts, slips, singlets en T-shirts in deze collectie zijn verkrijgbaar in wit, zwart, blauw en grijs. De beschikbare maten zijn van S t/m XXL en alle artikelen in de Tender Cotton collectie mogen in de wasdroger.

Tip: https://www.hemdvoorhem.nl/heren-ondergoed

Classics collectie

Deze serie klassiek ondergoed is gemaakt van 100% katoen met een fijne rib. Het ondergoed uit de Classics collectie valt wat ruimer en sluit dus niet heel strak aan op het lichaam. Ook de artikelen in deze collectie hebben geen zijnaden, voor een optimaal comfort. In de Classics collectie vind je boxershorts, slips, T-shirts en singlets in de kleuren wit en blauw. De beschikbare maten zijn van M t/m XXL en alle artikelen in de Classics collectie mogen in de wasdroger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *