Hippe armbandjes

Armbandjes zijn hip en helemaal in. Zowel voor jong als oud, mannen en vrouwen. En voor elke stijl is er van alles te vinden.

Ibiza style

Al jaren zijn de Ibiza stijl armbandjes mateloos populair. Daar komt voorlopig ook geen eind aan, maar het materiaal gebruik verandert wel iets. Iets minder kunststof en meer natuurlijke materialen. Leer, echte edelstenen als roze kwarts en goud of zilver. Het mag allemaal iets chiquer dit jaar.

Dat neemt niet weg dat de kleurrijke kralen bandjes nog lang niet uit het beeld zullen verdwijnen.

Bracelets hippie stijl

Bedelarmbandjes

Een andere geweldige trend zijn de bedelarmbandjes. Niet alleen de standaard ketting met bedels, hoewel die nog steeds erg leuk zijn. Er zijn bedelarmbanden samengesteld uit meerdere bandjes met aan ieder bandje enkele bedels of een andere ketting, bijvoorbeeld vlak met bedels er aan geregen.
De Ibiza style bandjes lenen zich ook uitstekend om bedels aan te maken. Variatie is eindeloos.

Persoonlijk

Helemaal in is om deze zomer meerder armbandjes tegelijk te dragen. Of van meerdere kleine bandjes één grote te maken. De pols mag vol. Kleurrijk, gevlochten, zilver, met en zonder bedels en natuurlijk de gegraveerde bandjes.

Tip: https://www.ikbensieraden.nl/armband-kopen/ibiza-armbandjes/

Niets is leuker dan een gepersonaliseerde armband. Van leer, goud of zilver met je eigen naam, die van je lief of een boodschap. Door te combineren met verschillende armbandjes creëer je geheel je eigen stijl. Uitbundig of juist ingetogen en passend bij elke gelegenheid, je kunt het zelf combineren.

Overzicht: https://www.ikbensieraden.nl/armband-kopen/

Maar dat hoeft natuurlijk niet, een mooi, eenvoudig armbandje wat prachtig om de pols hangt en verder geen opsmuk behoeft, is altijd goed. Ook daarvan zijn er meer dan genoeg te krijgen. Van zacht roze goud tot zilver met bling. Of zelfs van leer afgewerkt met goud of zilver kan heel sierlijk staan. Hippe armbandjes zijn er voor alle leeftijden en elke stijl en zouden in geen enkel juwelendoosje mogen ontbreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *