Naaien voor nerds? Not!

Naaien is niet langer voor nerds met deze schattige roze naaimachine

Naaien voor nerds? Integendeel! Ontdek je innerlijke designer en spaar tegelijkertijd een pak geld uit. En bij de aanblik van dit ultraschattige en handige meeneem naaimachine, ga je al helemaal overstag…

Het is roos, compact en draagbaar en dus ideaal voor doe-het-zelf fashionista’s. Naaien is niet langer een fenomeen uit grootmoeders tijd, want tegenwoordig is het net hip om je eigen ontwerp talent aan te spreken aan de hand van handige patronen. Bovendien is samen naar de naailes gaan de ideale gelegenheid om lekker bij te kletsen met je BFF’s, terwijl je ook nog eens leuke kledingstukken uit je mouw leert schudden! En wat is er leuker dan je kledingkast aan te vullen met leuke items?

Bovendien bespaar je zo op je kleding budget, door zelf je ideale jurkje of rokje in elkaar te steken. Je hebt enkel een leuk stofje nodig en die zijn er al aan heel democratische prijzen. Dus plan eens een uitstapje naar een stoffenwinkel -of markt en er gaat een hele nieuwe wereld aan kleuren, materialen en prints voor je open… En met dit hip naaimachine steel je gegarandeerd de show op de naailes!

Neem maar snel een kijkje op http://www.geeksugar.com/Gifts-Geeks-20604165?slide=77 en ga aan de slag!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *