Je nagels in een trendy jasje

je nagels in een trendy jasje

Nagellak is een vaste waarde in beautyland en gaat bijgevolg nooit uit de mode. Ook voor het aanstaande nieuwe seizoen zien we weer enkele hot trends opduiken en niets is zo leuk dan even een sneak peak te doen naar de leukste toppers. Dus vergeet even de regen die met bakken uit de lucht valt en waan je al in de lente met deze erg fleurige lakjes!

Een opvallende trend die we spotten is het matchen van de nagels aan de lippen. Kies dus een kleurtje dat zowel op je lippen als op je nails kan en ga bijvoorbeeld niet voor blauw, want dat kan misschien wel eens een raar zicht opleveren…

Ben je een eeuwige twijfelaar en kost het je uren voor je kan beslissen welk kleurtje je op je nagels wilt? Ga dan gewoon voor een kleurrijke mix en kleur elke nagel in een ander kleurtje!

Als dat misschien net iets teveel van het goede is, kan je ook gaan voor slechts één nagel in een andere kleur, wat een opvallende en hippe touch geeft aan je handwerk.

Welke kleuren? Groen lijkt het erg goed te doen en dat gaat van emerald, appelgroen tot muntgroen. Al spotten we ook warme tinten als roze, frambozenrood en perzik.

Geen fan van te felle of opvallende kleurtjes? Ga dan voor de naturel-look met een nude lakje dat voor wat glans zorgt en het een verzorgde uitstraling geeft. Ook je nagels zelf vragen hierbij om niet al te veel gedoe, dus hou het maar lekker kort en natuurlijk!

In 2011 was de ombré-haartrend een echte topper en ja hoor, in 2012 mogen we hiermee verder gaan op onze nagels! Kies voor twee compatibele kleuren die je in elkaar laat vervagen. Of ga voor twee tegengestelde kleuren om een knal-effect te bekomen.

Creatievelingen onder jullie mogen zich helemaal laten gaan om kleine kunstwerkjes te creëren op je nagels. Al heb je hier wel een erg vaste hand voor nodig. Zo zagen we al smokings en cupcakes de revue passeren!

En last but not least, een trend die we eerder al spotten: de gecraqueleerde nagels! Ook wel het krak-effect genoemd, dat nagellakmerk Opi tot een heuse trend bombardeerde. Ga dus maar lustig verder met het kraken…

Om je nagels in een trendy jasje te steken, hoef je trouwens heus niet diep in je portemonnee te duiken, want naast de duurdere nagellakmerken, zijn er ook heel wat degelijke lakjes te verkrijgen aan betaalbare prijzen. Rimmel, Hema-nagellak, Essence en Catrice, beide bij Kruidvat te vinden, zijn stuk voor stuk merken die een mooi resultaat geven zonder daar een cent teveel voor te betalen. Dus begin alvast te experimenteren!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *