Nieuwe must-have: Hervulbare mascara!

de hervulbare mascara van guerlain is de nieuwe must-have voor fashionista's

Check deze nieuwe must-have van Guerlain! Het concept is gebaseerd op herlaadbare batterijen en werd vertaald naar één van de belangrijkste opmaak items: de mascara. Juist ja, de hervulbare Noir G mascara is een feit!

Aan de hand van vullingen, die je apart kan verkrijgen, kan je deze nieuwe mascara bijvullen. Door één simpele trek aan de dop komt er een nieuwe vulling tevoorschijn en kunnen we onze wimpers weer lekker in de verf zetten.

En daar blijft het niet bij, want zo spotten we nog enkele andere praktische troeven. Zoals het ingebouwde spiegeltje dat tevoorschijn komt wanneer je de mascara opent, of het nieuwe soort pigment waarmee de mascara werd samengesteld en waardoor deze zwarter oogt dan ooit tevoren. En last but not least, zit er ook nog een lekker geurtje aan het beautyproduct! Zo zullen je sexy ‘lashes’ heerlijk ruiken naar perzik, rozen, white musk of jasmijn…

Toegegeven, er hangt een prijskaartje aan deze topper van €49, al bespaar je wel aangezien je maar een keer deze aankoop moet doen en vanaf dan gewoon de vullingen kan kopen, in plaats van telkens een nieuwe mascara!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *