Moederdag tip: De Blossem iPhone cover

Blossem cover is moederdag tip

Moederdag staat alweer voor de deur en wie nog op tocht moet naar een geschikte verrassing, kan die zoektocht alvast staken, want we hebben het perfecte cadeautje in de aanbieding! Het is fleurig, roos en elke iPhone zal er prachtig in uitzien…

We stellen aan je voor: de Blossom cover voor iPhone 4/4s ziet er te schattig en lieflijk uit om waar te zijn, maar vergis je niet, want het is ook bikkelhard wanneer het aankomt op de bescherming van je iPhone. Het design zorgt alvast voor een stevige grip, maar glipt je telefoon op een onbewaakt moment toch uit je vingers, dan is de cover speciaal ontwporpen om alle potentiële impact punten te beschermen waardoor de kans op brokstukken aanzienlijk verminderd wordt, we like!

De Blossem cover komt in vijf knappe kleurtjes én met eigen accessoires, zoals het een top gadget betaamt! Zo wordt je nog verwend met antistatische scherm beschermers, een microfiber doekje, connector en hoofdtelefoon aansluiting beschermers.

Ben je zelf een mama en instant in love op deze cover? Mail dan ‘toevallig’ deze link: http://www.switcheasy.com/product/Blossom_iPhone4S naar je liefste of kids en wie weet snappen ze de hint… Of verwen jezelf alvast en bestel hem meteen!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *