Geeky paraplu’s om de regen te trotseren

[smooth=id:239;]

 

We worden gesust met de voorspelling dat we vanaf donderdag een overdosis zon mogen verwachten, maar wie zich daarvoor buiten waagt, kan al eens verrast worden door een stortbui. Geen reden om binnen te blijven, maar wel om een ultra geeky paraplu te strikken om de regenbuien mee te trotseren!

Denk onder andere paraplu’s met LED lampen, laserzwaarden en kleurveranderende tekeningen en je bent met geen stokken meer binnen te houden… Wij zetten hier de coolste en meest geeky paraplu’s op een rijtje:

Al ooit een paraplu gehad die letterlijk de strijd aanbindt met de regen? Ontdek de Samurai Sword Umbrella op amazon.com voor $35 en paradeer als een heuse samoerai krijger door de regen!

Check ook de Color Changing Umbrella of simpelweg de van kleur veranderende paraplu voor $23 op geekalerts.com, die bestaat uit witte regendruppels met hydrochromatishe inkt, wat in gewone mensentaal inhoudt dat de regendruppels van kleur veranderen als ze nat worden en jij kleurrijk door de plassen kan wandelen.

Een echte fan van de Marvel strips? Schaf jezelf dan de paraplu met tekeningen uit de echte pagina’s van de bekende strips aan met de Marvel Comics Multi Character Umbrella voor $21 op greatgearstore.com!

Bescherm je tegen stormachtige wind en regen terwijl je botsingen met andere voetgangers vermijdt dankzij de paraplu met handig bril venster! Ontdek de Goggles Umbrella voor $25 op uncommongoods.com.

Ook in de regen kan je ervoor zorgen dat al de ogen op jouw gericht zijn met een paraplu met LED lichtjes! Gezien wordt je ongetwijfeld met de Lumadot LED Umbrella voor $30 op thinkgeek.com

Altijd al gedroomd van je eigen lichtzwaard? Koop het in de vorm van een paraplu met de Blade Runner Style LED Umbrella voor $25 op thinkgeek.com en je trotseert de regen in ware ‘Blade Runner’ style!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *