Pimp je pumps met de metallic cap toe!

Metallic cap toe pump

Shoe-addicts opgelet! Er is een nieuwe trend gespot in modeland en wel op de schoenenafdeling… Namelijk de metallic cap toe!

Tegenwoordig is het helemaal hot om pumps te dragen met een zilveren punt. Het is erg ‘classy’ maar tegelijkertijd ook lekker ‘edgy’ en stoer. Menig celebrity zweert al bij deze hippe schoenentrend en ook op de catwalks van de hotste designers werden ze al in overvloed gespot.

Wil je zelf ook zo’n exemplaar, maar laat je budget dat helaas niet toe? Niet gevreesd want in no time pimp jij je pumps met de metallic cap toe dankzij een super easy DIY! Hier leggen we even kort de stappen uit die je moet volgen:

–          Wat heb je nodig? Een paar pumps, een zilveren verf spuitbus en tape.

–          Hoe ga je te werk? Plak je schoenen af met de tape. Laat aan de voorkant een stukje open dat je in metallic wilt. Plak de pumps  af met de tape zodat er geen verf op de andere stukken van de schoen komt. Spray nu de verf op het open stukje van je pumps. Haal voorzichtig de tape er af wanneer je denkt dat de verf helemaal droog is

Om het je helemaal gemakkelijk te maken, kan je deze video opzetten terwijl je aan de slag gaat:

http://www.youtube.com/watch?v=1_1CN0v0ymg&feature=player_embedded

Klaar? Pronk dan vol trots met je zelf ontworpen en super hippe pumps met metallic cap toe! Wedden dat je achtervolgd zal worden door jaloerse blikken?

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *