Geeky en sexy: Superhelden bikini’s!

Superhelden bikini's

De zomer lonkt om de hoek en de temperaturen halen nu en dan al eens de 20 graden. Tijd dus om op zoek te gaan naar de perfecte bikini… Nooit een gemakkelijke opdracht, maar als je iets uniek en beetje geeky zoekt, een beetje zoals jijzelf, kan je de zoektocht alvast staken!

Check deze op striphelden-geïnspireerde bikini’s en badpakken en je voelt je een ware superheld op het strand!

Een onverbeterlijke fan van de Teenage Mutans Ninja Turtels? Hul je in een bikini top ervan, dat je combineert met een effen broekje en je verovert in no time het strand! Bovendien scoor je hiermee een koopje voor slechts $18.74 bij Spencersonline.com.

Beschouw je Wonder Woman als je ultieme voorbeeld? Met de Wonder Woman bikini waan je je een echte superheldin! Wedden dat je hiermee de show én bewonderende blikken steelt? Voor $42.99 is deze voor jou bij SuperheroStuff.com.

Voel je meer affiniteit met Supergirl? Kijk dan uit voor kryptonite in de Supergirl bikini die bijzonder weinig aan de verbeelding overlaat… Voor $42.99 verkrijgbaar bij SuperheroStuff.com.

Ben je liever iets meer bedekt op het strand? Dan voel je je misschien meer op je gemak in de Batman monokini, die bovendien ook verkrijgbaar is voor Wonder Woman en Supergirl. Eveneens te vinden bij SuperheroStuff.com voor $47.99.

Nu alleen nog wat werken aan die superkrachten en je bent niet meer te kloppen deze zomer!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *