Een muzikale zomer met hippe hoofdtelefoons

Een muzikale zomer met hippe hoofdtelefoons

De zomer tegemoet gaan zonder zomerse deuntjes in je oor is een ‘no go’. En of je nu gaat cityhoppen of liever relaxt bij het zwembad, met deze hippe hoofdtelefoons kom je alvast trendy én kleurrijk het, hopelijk zonnige, seizoen door!

De keuze is talrijk, maar hier zijn alvast vier opties die al je muzikale noden bevredigen. Check deze stijlvolle en functionele hoofdtelefoons en maak je keuze:

De Fanny Wang 1000 Series On Ear Edition Headphones voor $170 op fannywang.com, vormen een stijlvolle en strakke keuze met een fantastische geluidskwaliteit. Deze hoofdtelefoon beschikt over een Apple-geïntegreerde afstandsbediening, stevige aluminium scharnieren, en een comfortabele hoofdband. Kortom alles wat je nodig hebt om volop te genieten van je summer vibes!

Zit je hele zomer volgeboekt met verre reizen waardoor je veel onderweg bent? En wil je toch probleemloos en zo goed als non-stop genieten van je favo muziek? Dan zijn de SleepPhones een absolute must! Met hun dunne luidsprekers in een ultra gezellige en knusse fleece hoofdband, bannen ze het pijnlijke oordopjes probleem. Deze reizigers must-have strik je voor $40 op sleepphones.com.

Dankzij de speelse en kleurrijke Skullcandy Hesh 2 Headphones krijg je een instant zomergevoel, ook al valt de regen met bakken uit de lucht! En met de Supreme Sound-technologie, bieden de Hesh 2 hoofdtelefoons een krachtige akoestiek die letterlijk als prachtige muziek in je oren klinkt… Deze zijn voor $70 te verkijgen op skullcandy.com.

Last but not least vormt ook de Urbanears Edition Plattan Headphones in Denim een ideale keuze voor de zomer, vooral dankzij de stijlvolle denim afwerking, messing accenten en het stoffen koord. Deze scoor je voor $80 op urbanears.com.

Laat die deuntjes dus maar knallen en de zon volop schijnen voor een muzikale zomer!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *