Voor elk figuur een flatterende short!

Voor elk figuur een flatterende short!

De trend van de ultrakorte shorts en hotpants staat niet meteen bovenaan het lijstje van vrouwen met wat zwaardere bovenbenen. Toch is deze short-trend niet enkel weggelegd voor dames met een maatje nul, want voor elk figuur bestaat er een flatterend model!

Mini shorts en skinnyjeans vormen niet meteen de beste optie voor wie wat onzeker is over haar bovenbenen, maar het is niet nodig om naar een model te grijpen dat tot aan de knie komt, want dit doet vaak meer kwaad dan goed en trekt juist de aandacht naar je ‘probleemzone’. Wat dan wel? Kies voor een short die in het midden van je dij stopt, waardoor deze optisch wordt gehalveerd.

Boyfriendshorts zijn dan ook een absolute must-have! Ze zitten lekker comfy, vallen wat langer en zetten niets onnodig extra in de kijker. Neem ook zeker eens een kijkje in je eigen kleerkast, want misschien ligt er wel een jeans te wachten op een makeover, die je simpelweg kan verknippen tot de ideale short met de gewenste lengte. Plooi de zoom om en je bent ook helemaal mee met de trends!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *