Checklist feesthandtas

wat moet er allemaal in je feesthandtas zitten om nieuwjaar zonder kleerscheuren door te komen?

We kijken allemaal halsreikend uit naar Oudejaarsavond, wanneer we ons opnieuw volledig kunnen laten gaan en zorgeloos het nieuwe jaar tegemoet kunnen dansen. Om ervoor te zorgen dat dit ook echt zorgeloos gebeurt, kan je ervoor zorgen dat je alles bij de hand hebt om eventuele feestprobleempjes meteen van de dansvloer te vegen!

Extra panty’s vormen een welkom hulpmiddel, aangezien ze zo delicaat zijn en er bijgevolg al snel onflatterende ‘ladders’ kunnen ontstaan. Snel een wc-stop maken, nieuwe panty’s aantrekken en klaar is kees!

Wie snel last heeft van pijnlijke voeten bij killerheels, kan een paar wegwerpballerina’s in haar handtas steken zodat je pijnloos verder kan shaken.

Make-up mini-kit met mascara, lipgloss, spiegeltje, haarborstel… Alles wat je nodig denkt te hebben om je glamlook tussendoor even bij te werken en je blijft stralen. Zorg hierbij ook misschien voor een mini deodorant om vervelende zweetgeurtjes te vermijden!

Kauwgom is ook altijd ideaal om een frisse adem te behouden. Zeker wanneer het tijd wordt om iedereen Gelukkig Nieuwjaar te kussen!

Een regenkapje ziet er niet echt fashionable uit, maar weegt wel een stuk minder dan een paraplu en beschermt je feestkapsel tegen eventuele regendruppels…

Pleisters om pijnlijke voeten tegen te gaan en toch de avond door te komen in je prachtige nieuwe killerheels.

Pijnstillers om eventuele  vervelende hoofdpijn letterlijk de kop in te drukken als die beslist te midden van het feestje roet in het eten te gooien!

Met deze simpele redmiddeltjes kom je ongetwijfeld ‘very faboulous’ Oudejaarsnacht door!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *