‘Kissable lips’ met Kerst en Nieuw!

kissable lips met kerst en nieuwjaar bereik je zo

Je lippen zullen het de komende dagen weer erg druk krijgen met al de feesten die ons staan te wachten en de vele maretakken waar je onder terecht komt, om nog maar te zwijgen van Nieuwjaarsnacht waar om 12 uur een heus kusfestijn losbreekt, dus je lippen kunnen maar beter voorbereid zijn!

Om ervoor te zorgen dat je ten alle tijde over erg ‘kissable lips’ beschikt, zijn er enkele trucjes die ervoor zorgen dat ze er heerlijk verleidelijk en kusbaar uitzien, zonder uitgelopen lippenstift of andere vervelende kwaaltjes…

Wie denkt dat een goede scrubbeurt alleen van toepassing is op je lijf, heeft het goed mis! Want ook je lippen hebben hier baat bij. Ga uiteraard niet aan de slag met die harde scrubspons voor je lichaam, maar gebruik eerder een grove handdoek, tandenborstel of zelfs suikerklontje, om zachte lippen te krijgen en overtollige velletjes weg te halen.

Hydrateren moet je leren! Je lippen smachten naar een heerlijke laag balsem die ze soepel, zacht en gehydrateerd houdt. Dit maakt ze nog aantrekkelijker om te kussen, dus het is een absolute must…

Het lijkt wat raar, maar ook je lippen kunnen wat poeder gebruiken. Natuurlijk geen al te fixe dosis, maar een beetje lichte poeder doet wonderen om die prachtige lippenstift langer vast te houden.

En last but not least: lippenstift! Als je een kwastje gebruikt, blijft je kleurtje langer zitten. Doe de alom bekende hap-in-tissue-techniek en breng daarna nog een tweede laag aan, om het helemaal langer te kunnen houden. Wie haar lippen graag nog meer in de verf zet en laat blinken, kan daarna nog doorzichtige gloss aanbrengen. Lipgloss is ook ideaal voor wie niet zo van lippenstift houdt, maar toch een extra touch wil geven aan je sexy lips!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *