Gespot: Pumps met aanpasbare hakhoogtes!

pumps met aanpasbare hakhoogtes

Een avond volhouden op killerheels gaat nog net, mits de nodige maatregelen, maar ermee gaan werken en daarna nog een stapje zetten, is bijna een ‘mission impossible’… Maar daar bedacht Day2Night een oplossing voor in de vorm van aanpasbare hakken!

Vergeet een hele collectie pumps met verschillende haklengtes in je auto voor elke gelegenheid, want dankzij het revolutionaire concept van het Amerikaanse bedrijf heb je enkel een aparte collectie hakken van verschillende hoogtes bij om op je schoenen met aanpasbare hakken te schroeven.

Een hakje van vier centimeter is ideaal om mee achter het stuur te kruipen en comfortabel genoeg om de hele dag op door te brengen, maar ’s avonds mag het al wat hoger om op een hip feestje te show te stelen, dus schroef je gewoon een hogere hak op je schoen!

Candice Cabe is het brein achter dit geweldige concept. Ze kwam op het briljante idee toen ze haar koffers moest pakken voor een zakenreis en bedacht dat het veel handiger zou zijn om één paar schoenen te hebben dat geschikt was voor elke gelegenheid, dan dat ze een hele lading pumps moest meesleuren.

Voorlopig bestaat er één model, in de vorm van zwarte peep-toe pumps voor 114 euro, maar dan krijg je er wel een setje van vijf verschillende hakhoogtes bij. Neem maar snel een kijkje op convertible-heels.com!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *