Cadeautips voor een geeky Valentijn

Wij stelden een lijstje samen met cadeautips voor een geeky valentijn.

Valentijn komt eraan, dus het wordt hoog tijd om cadeautjes te gaan kopen voor je liefste! Helaas is dat niet altijd even eenvoudig. Als vrouw verwacht je toch iets meer dan opnieuw chocolade en juwelen, terwijl mannen  wel eens wat anders willen krijgen dan een boxershort met hartjes…

Om Valentijnsdrama’s te vermijden, stelden wij een lijstje samen met de leukste geeky cadeautips voor hem en haar.

Voor hem:

stormtrooper, vintage apple en video game manchetknopen

Manchetknopen zijn sinds jaar en dag een vaste waarde in de mannelijke kleerkast. Jammer genoeg zijn ze vaak saai en inspiratieloos. Dat geldt niet voor deze exemplaren:

–          Op cufflinks.com kan je de Star Wars Empire Cufflinks bestellen met de afbeelding van Darth Vader, Boba Fett, Stormtroopers en Darth Maul. Schrik niet als je de prijs ziet, want deze manchetknopen kosten je $60 + verzendkosten.

–           De vintage nerd zal je zeker blij kunnen maken met de Apple Logo Original Vintage Cufflinks die je op frenchcuffed.com kan vinden. Voor $14.95 kan het lief zijn kostuum opleuken met appeltjes in regenboogkleuren.

–          Is de liefde van je leven meer een gamer, dan zal hij met veel plezier de Video Game Cufflinks dragen. Je kan ze bestellen op cuff-daddy.com.

de 8-bit dynamic t-shirt is bedrukt met hartjes die meer of minder licht beginnen geven naargelang de afstand tussen jou en je lief

Je vriend houdt niet van matching armbandjes of halskettingen? Geen paniek, er is een andere manier om te tonen dat jullie bij elkaar horen! Op amazon.com vind je de 8-Bit Dynamic Life Shirts, die je alleen per twee kan kopen. De shirts zijn helemaal zwart, met zes 8-Bit hartjes op de voorkant. (Wie vroeger Zelda speelde op zijn/haar GameBoy, zal ze waarschijnlijk herkennen) De hartjes zijn voorzien van lampjes die aan en uit gaan naarmate jij en je liefste verder van elkaar verwijderd zijn of dichter bij elkaar staan.

met de name a star gift box kan je vriend of jijzelf een bepaalde ster in het universum zelf een naam geven

Of veras je wederhelft met de Name a Star Gift Box Set. Op play.com kan je voor €13.49 een soort Bongo box kopen die alle informatie over een bepaalde ster in ons universum bevat. Je krijgt de exacte coördinaten van de ster en een uitleg over zijn geschiedenis. Het leukste eraan is dat je de ster in kwestie zelf een naam kan geven. Die naam geef je gewoon online in en je ontvangt een certificaat dat de registratie bevestigt.

Voor haar:

de mixtape memory stick geeft je de kans om een old school mixtape aan je liefste te geven

Niks zegt ‘ik hou van jou’ zoals een old school mixtape dat doet. Alleen zijn ze zo old school dat niemand nog een cassettespeler heeft om ze te beluisteren. Daarom vinden wij de USB Mixtape Memory Stick een fantastisch idee! Eigenlijk is het niets meer dan een USB stick in een doosje dat eruit ziet als een ouderwetse cassette, maar het heeft toch echt wel iets. Verover het hart van je vriendin met de mooiste liefdesliedjes. Bestellen kan op coolest-gadgets.com.

met cooking for geeks ontdek je de wetenschap achter het klaarmaken van voedsel

Is je liefste een echte keukenprinses? Dan is het boek ‘Cooking for Geeks – Real Science, Great Hacks, and Good Food’ een must-have! Dit boek is meer dan een verzameling van recepten. Het legt uit wat er, wetenschappelijk gezien, gebeurt met voedsel als het wordt klaargemaakt en staat vol met tips en weetjes die koken in een totaal nieuw daglicht stellen.

ohmibod vibrators kan je op je ipod, ipad of iphone aansluiten, om ze te laten trillen op het ritme van de muziek die je luistert
Als het gerust wat pikanter mag, raden we je aan om eens rond te neuzen op ohmibod.com. Hier vind je een ruim assortiment aan seksspeeltjes met een geeky twist:  ze worden bediend via iPod, iPhone of iPad! En je kan ze zelfs in je gitaar pluggen.  Als je een OhMiBod vibrator op een van die toestellen aansluit, trilt hij op het ritme van de muziek die je speelt. Zo krijgt luisteren naar ‘jullie liedje’ op slag een andere dimensie…

Tessa Van Steyvoort – StyleFever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *