Armani voor het goede doel

Ook dit jaar gaat de acqua for life-actie van giorio armani door. dit jaar gaat er per verkocht flesje acqua die gio of acqua di gioia honderd liter water naar bolivia

Wie aan Giorgio Armani denkt, denkt meteen ook aan Acqua di Gio en Acqua di Gioia. Sinds vorig jaar zijn deze twee parfums niet alleen maar lekkere geurtjes, maar ook een manier om een goed doel te steunen.

In 2011 startte Armani met de Acqua for Life-actie. Het opzet hield in dat hij per verkocht flesje Acqua di Gio of Acqua di Gioia 100 liter schoon drinkwater doneerde aan de dorstigen in Ghana. De actie was ontzettend succesvol: in totaal kon Armani 43,3 miljoen liter water schenken.

Ook dit jaar is Armani van plan een grote groep mensen vooruit te helpen, maar deze keer zal al het water naar het Zuid-Amerikaanse Bolivia gaan. Bepaalde plekken in het land lijden elk jaar onder een 6 tot 8 maanden durende droogte, die de inwoners verplicht om meer dan 50 kilometer te wandelen om drinkbaar water te vinden.

Ons lijkt het dus een goed idee om een flesje Acqua di Gio of Acqua die Gioia te gaan kopen, en zeker nu Valentijn voor de deur staat!

Wie meer wil weten over de actie? Surf dan naar acquaforlifechallenge.org.

Tessa Van Steyvoort – StyleFever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *