Doe-het-zelf leuke nagellakjes!

[smooth=id:234;]

Sneakers van Converse All Star vormen een ‘comfy’ must-have in je schoenenkast en bieden een welkome afwisseling van die torenhoge en vaak pijnlijke killerheels… Maar niet alleen aan je voeten zien ze er erg trendy uit, ook op je nagels in de vorm van leuke nagellak maken ze van jou een echte hipster!

Ben je meer een ‘navy’ type en wel te vinden voor de marine-stijl? Probeer dan zeker eens de marine nagels uit. Geen nood, een kostelijk bezoekje aan de nagelstudio is niet eens nodig, want deze leuke lakjes creëer je gewoon helemaal zelf!

Een vaste hand is wel gewenst, maar oefening baart kunst, dus geef het niet meteen bij de eerste poging op… Hoe begin je eraan? Spreek je innerlijke nagelstyliste aan en volg ons simpel stappenplan:

Converse All Star nagels: Breng eerst over je hele nagel zwarte nagellak aan en daarna trek je met witte nagellak een brede witte lijn op de rand van je nagel. Daarna zet je zes kleine, zilveren stipjes, die je vervolgens met een witte lijn met elkaar verbindt. Trek over de witte band nog een smal, zwart lijntje en breng als finishing touch een topcoat aan, zodat je kunstwerk mooi intact blijft!

Marine nagels: Lak je nagels in marineblauw en breng daarna twee witte, evenwijdige stickers (of wie echt over een vaste hand beschikt, witte nagellak) aan. Daarna kan je met een dun penseeltje een typisch navy symbooltje in de hoek van je nagel tekenen, zoals een ankertje of hartje of iets dergelijks. Last but not least, breng je ook hier een topcoat aan.

Wedden dat je de show steelt met deze leuke lakjes?

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *