Wie is de mooiste van het land: Kristen of Charlize?

[smooth=id:241;]

Welk meisje heeft er niet van gedroomd dat spiegeltje, spiegeltje aan de wand haar naam zou zeggen? Hoewel Sneeuwwitje in het sprookje de mooiste was, krijgt ze deze status niet zomaar cadeau. De boze koningin geeft zich niet zomaar gewonnen en dat kan je vanaf  woensdag 13 juni met eigen ogen in de bioscoop zien in de rauwe remake van het aloude sprookje: Snow White and the Huntsman. De wereldsterren Charlize Theron, aka Ravenna, the Evil Queen, en Kristen Stewart, aka Snow White, strijden in de spannende film om de titel van überknapste vrouw van het koninkrijk te bemachtigen, maar in het echte leven kunnen deze twee beauty’s er ook wel wat van!

De vrouwelijke hoofdrolspeelsters reizen de hele wereld rond om Snow White and the Huntsman te promoten. En bij iedere gelegenheid of première hoort een nieuwe creatie in de stijl van deze ‘edgy’ versie van het legendarische sprookje. Wij hebben de meest bijzondere outfits voor je op een rijtje gezet. Wie vind jij de mooiste van het land?

Long and black: de aftrap in Londen
Voor de wereldpremière in Londen verschenen beide dames geheel in stijl van Snow White and The Huntsman op de groene loper, beiden in het lang! Kristen schitterde in een prachtige kanten doorzichtige avondjurk van modehuis Marchesa (herfst 2012) en haar lokken droeg ze nonchalant naar achter gebonden. Charlize zag er al even oogverblindend uit in een transparante maar toch chique avondjurk van Christian Dior. Het doorschijnende gedeelte van de jurk was sexy maar niet ‘too much’, een absolute topper dus!

Lange mouwen in Berlijn
Tijdens de première in Berlijn, zorgde Kristen opnieuw voor het wow-effect. De 22-jarige ster maakte haar opwachting in een zwart/rood geblokte en halflange koker jurk met lange mouwen van de herfstcollectie van 10 Crosby Derek Lam. Als extra touch combineerde ze het ensemble met een McQ riem en een gouden ketting uit de herfstcollectie van het label van Alexander McQueen. Maar je outfit is niet compleet zonder een paar Louboutin ‘Pigalle’ pumps en ook dat had Kristen goed begrepen. Evil Queen Charlize Theron viel misschien minder op in haar zwart/grijze ensemble, maar classy was ze zonder twijfel!

Mooi rood is niet lelijk in Madrid
Tijdens de première in Madrid kozen de dames ervoor van kleurenpalet te wisselen. Dit keer was niet Kristen, maar Charlize het middelpunt van de belangstelling in mooi rood! In Madrid zag ‘stunning’ Charlize eruit als een echte Queen met haar felrode hooggesloten jurk met lange mouwen uit  de herfstcollectie van Giambattista Valli. En Charlize zou Charlize niet zijn als ze niet had gekozen voor de perfecte finishing touch. Ook hier maken de nude Louboutins deze outfit compleet! Kirsten Stewart speelt het lieve Sneeuwwitje waar we allemaal van houden. Dit sierlijk, zwartblauwe cocktailjurkje past daar fantastisch bij. Het enige wat nog mist zijn 7 dwergen aan haar zijde…

Een ongemakkelijke jurk in Tokyo
Op de laatste twee premières gingen Kristen en Charlize hun eigen weg, in hun eigen stijl. Zo was Kristen in Mexico City te zien in een echte tomboy look van Marios Schwab en Vivienne Westwood. Charlize koos voor de première in Tokyo dan weer voor een superstrak en sexy lederen jurkje van The Row – het kledingmerk van Mary-Kate en Ashley Olsen.

Met al deze spannende, gewaagde creaties van zowel Kristen als Charlize lijkt de strijd om de mooiste van het land toch in een gelijkspel te eindigen. Of vind jij van niet? De prachtige outfits in de film Snow White and the Huntsman zelf worden pas op 13 juni onthuld als de film in de zalen te zien is. Als je niet kan wachten, bekijk dan nu alvast het video-interview met Charlize waarin ze al letterlijk een tipje van de sluier oplicht en oordeel zelf!

Als voorsmaakje van de film, kan je hier ook alvast de trailer bekijken. Enjoy!

Julie Vandormael en Way to Blue – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *