‘Maak je klaar voor het strand’-haar!

'Maak je klaar voor het strand'-haar

Een dagje zonnen en relaxen op het strand, allemaal goed en wel, maar vaak komt er ook heel wat kapsel-stress bij kijken, want een sexy beach look is niet altijd vanzelfsprekend met haar dat droog en froezelig wordt of vettig en simpelweg onhandelbaar… Maar geen nood want hier zijn enkele handige tips voor ‘maak je klaar voor het strand’-haar!

Met deze vijf coupes is er van kapsel-stress op het strand geen sprake en je ziet er zowel in als uit het water super hot uit! Dus watch and learn:

Strandcoupe 1: Ga voor casual met een zijwaartse paardenstaart die je combineert met een schattig hoedje. Het kapsel is poepsimpel en blijft op z’n plaats en de hoed zorgt voor de fashionable touch en bovendien ben je zo ook beschermd tegen de brandende zon!

Strandcoupe 2: Laat je steil tang achterwege en laat je natuurlijke haartextuur z’n gang gaan! Vooral trotse eigenaars van weelderige krullen geven hun haardos best volledige vrijheid. Om het toch wat in de hand te houden kan je aan de slag gaan met een sjaaltje, dat je wilde haardos ietwat in bedwang houdt…

Strandcoupe 3: ‘Out of bed’-strandhaar is ook erg hot en je hebt er zelfs geen haarproducten voor nodig! Neem meteen een verfrissende duik in de oceaan en kneed daarna je lokken van de puntjes tot de wortels om met een nonchalante beach coupe te pronken. Very sexy!

Strandcoupe 4: De zijwaartse vlecht werkt altijd en overal! Het vormt een ideale strandcoupe en scoort ook als knappe uitgaanslook. Geef je ook gerust over aan onvervalste waterpret want de vlecht blijft lekker op z’n plaats.

Strandcoupe 5: De warrige dot is nog zo’n strandtopper! De bedoeling is juist dat het er rommelig uitziet dus ideaal om zon, zee en strand mee te trotseren. Zorg er wel voor dat de dot hoog op je hoofd staat. Buig voorover alsof je een hoge paardenstaart maakt en bind je lokken samen in een rommelige dot, met de uiteinden die je er laat uitpieken om een onaf resultaat te bekomen!

Ban dus die kapsel-stress op het strand en steel met deze hippe strandcoupes de show als sexy beach babe!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *