DIY: Hippe moustache nagels

DIY: Hippe moustache nagels

Snorren zijn het van het tegenwoordig en dan hebben we het niet over de gezichtsbeharing van je lover, maar wel de schattige moustaches die we spotten op kleren, accessoires en sieraden. En nu zet de trend zich verder op je nagels!

Met kleine snorretjes op je nagels steel je helemaal de show met de snorrentrend en bovendien kan je het helemaal zelf. Je hoeft heus geen nagelstyliste te zijn om deze nailart te rocken, door deze handige tutorial wordt het een fluitje van een cent…

Hoe ga je te werk?

Eerst zet je een basislaag op je nagels met doorzichtige of lichtroze nagellak. Wie graag voor een feller kleureneffect gaat, kiest gerust een opvallender kleurtje. Daarna zet je twee zwarte bolletjes naast elkaar op je nagels.

Gebruik een tandenstoker om twee kleinere puntjes te zetten aan de zijkanten van je nagels, naast de grotere bolletjes. Verbind de bovenkant van de grote bolletjes met de kleine puntjes met een gebogen lijn en verbind daarna de onderkant van de grote bolletjes met de kleine puntjes met een naar binnen gebogen lijn.

Kleur het geheel in met de tandenstoker en lak als finishing touch nog een topcoat en klaar is kees!

Wedden dat andere snorren lovers jaloers zullen zijn op je hippe moustache nagels?

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *