Trends to try

trends to try

Volg je de mode op de voet maar heb je nog een flinke dosis lef nodig om enkele van die gewaagde trends te proberen? Gewoon doen! Niets zo leuk om even de fashionista waaghals uit te hangen. Natuurlijk moet je niet alle trends op één dag proberen, maar stel een ‘te testen’ lijstje samen met trends die je absoluut een kans moet geven.

Wij schotelen je hier alvast enkele trends voor die een tikkeltje gedurfd zijn, maar toch draagbaar en bovendien voor iedereen geschikt!

Platform pumps: Als je deze nog niet in je schoenenkast hebt staan, kan je hier alvast mee beginnen, want deze trend is ondertussen al serieus ingeburgerd. Laat je niet afschrikken door de hoge stelten want dankzij de plateau onder je voet sta je een stuk stabieler en je krijgt er gratis enkele centimeters bij.

Maxi-rok: Ook al duikt de maxi-rok elke zomer opnieuw op, het blijft een gedurfde trend, waar niet iedereen zich aan durft wagen. Toch is het een aanrader want het zit lekker ‘comfy’ en je kan onder al dat stof heel wat verstoppen! Bovendien werkt dit maxi exemplaar nog verlengend ook…

Pailletten: Een beetje glitter toevoegen aan je dagelijks leven kan nooit kwaad en je zal zien dat je er een instant opkikker door krijgt. Dus glam up je dag en ga voor een T-shirt, trui of ander item met pailletten. Een jurk die volledig uit pailletten bestaat, houd je dan best weer aan de kant voor een erg glitzy party.

Fedora hoed: Nog zo’n trend die we gemakkelijk aan ons voorbij laten gaan, maar oh zo leuk! Zeker op festivals maak je hiermee je look compleet. Ook aan het strand scoor je met deze trend en bovendien biedt het dé ideale oplossing voor een bad hair day…

Bodycon jurk: Het lijkt misschien wel alsof het bodycon jurkje enkel weggelegd is voor modellen met een maatje nul, maar niets is minder waar! Kim Kardashian en Jennifer Lopez zijn slechts enkele beroemde fans van de jurk en zij bewijzen dat je best rondingen mag hebben om ermee weg te komen. Sterker nog, als je een jurkje weet te strikken in het juiste materiaal, worden kleine ‘rolletjes’ weggedrukt en krijg je er een fantastisch figuur door. Wat wil je nog meer?

Leren broek: OK, het is gewaagd, maar wel absoluut de moeite waard om eens te proberen. De leren broek is niet voor iedereen weggelegd, maar als je er wel mee wegkomt, steel je ongetwijfeld de show!

Leren biker vest: Dit is gewoon een must in de kleerkast van elke zichzelf respecterende fashionista! Je kan een biker jasje stoer dragen op een skinny jeans of combineer het met een jurkje voor een ‘schattig maar toch ‘edgy’ look’. Combineren is hierbij de boodschap!

Heb je bovenstaande trends nog niet geprobeerd? Dan kan je die alvast toevoegen op je ‘te testen’ lijstje en ben je al een tijdje zoet. We’ll keep you posted!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *