Nieuwe nailart: Watermarble nagels

[smooth=id:240;]

 

Nieuwe nailart gespot in beautyland: Watermarble nagels ofwel ‘waternagels’!

Deze zomerse, kleurrijke en ietwat psychydelisch ogende nailart ziet er erg ingewikkeld uit, maar is het helemaal niet! Een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste is dus niet nodig want deze hippe nagels creëer je helemaal zelf.

Enkele nagellakkleurtjes naar wens, witte nagellak, een bekertje water, plakband, een wattenstaafje en nagellakremover zijn de enige tools die je nodig hebt om zelf je ‘waternagels’ letterlijk tevoorschijn te toveren, want het lijkt wel een magisch kunstje hoe deze nagels ontstaan. Benieuwd? Watch and learn!

Als je zorgvuldig dit stappenplan volgt, pronk je in no time met je knappe watermarble nailart:

Stap 1: Plak je nagels goed af met plakband. Zo komt er zeker geen nagellak op je vingers.

Stap 2: Lak je nagels met een witte basislaag.

Stap 3: Neem nu het bakje met water. Zorg wel dat het water niet te koud of te warm is. Water op kamertemperatuur is perfect.

Stap 4: Laat nu een druppel nagellak in het water vallen. Je kan kiezen in welke kleur je dit wil doen. Dan laat je in die druppen een tweede druppel vallen in een andere kleur.

Stap 5: Herhaal deze stap een aantal keer en met zoveel kleuren als je wil.

Stap 6: Neem nu een tandenstoker een beweeg van de rand van het bekertje naar het midden. Zo creeer je een patroon in je lak.

Stap 7: Stop je vinger in het bakje met het patroon. Wees voorzichtig en laat je vinger ongeveer vijftien seconden onder water.

Stap 8: Voor je jouw vinger uit het bakje water trekt, moet je eerst met een tandenstoker je vinger ‘vrijmaken’ uit de lak.

Stap 9: Trek voorzichtig de plakband van je vingers.

Stap 10: Maak je nailart af met een stevige top coat.

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *