De hotste bikini trends

Halleluja de zon is eindelijk in het land en volgens de geruchtenmolen ook ‘here to stay’ de hele zomer lang, fingers crossed dus dat het mooie liedje wel degelijk blijft duren… Tijd om ons te verdiepen in de hotste bikini trends zodat we als echte trendsettende beach babes de show kunnen stelen!

Wat is er hot in bikiniland? Hier zijn alvast enkele hippe bikini trends:

– Straal letterlijk op het strand met bikini’s met een metalen glans en subtiele goudtinten. Om zo’n bikini te rocken, moet je wel degelijk erg goed in je vel zitten want gezien worden zul je! Liever wat meer ingetogen? Kies dan voor een stijlvolle zwarte bikini die afgewerkt is met bling bling steentjes om ook de nodige portie glamour uit te stralen.

Zeemanstijl is hot! Denk aan de alom bekende blauwe streepjes. Ze blijven ultra hot, al wordt het klassieke donkerblauw vaak vervangen door kobaltblauw. Maar ook rode streepjes will do the job!

Paradijselijke prints zijn ook helemaal in. Ga voor grote bloemen en jungleplanten en creëer je eigen wildernis. Hoe tropischer, hoe beter, en dat geldt natuurlijk ook voor de temperaturen!

Dierenprints blijven hip, ook bij de bikini’s. We spotten de typische tijger –of luipaard motiefjes, maar daarnaast maakt ook de pauw zijn intrede!

– Toon je decolleté! Beschik je over een welgevormde boezem? Toon dan trots je troeven en speel ze uit met diep uitgesneden decolletés! Wie niet meteen gezegend is met een indrukwekkend decolleté, kan de natuur altijd een handje helpen met push-up bovenstukjes.

– Geen complexen deze zomer, want wie onzeker is over haar buikje, kan kiezen voor een ‘shapewear’-badpak dat je buik een beetje insnoert, waardoor het verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Mix and don’t match! Inderdaad, het hoeft niet allemaal mooi samen te passen dus mix erop los met prints en effen stukken maar zorg wel dat de kleuren mooi samen passen.

– Back to the fifties met polkadots. De leuke bolletjes zorgen voor een fifties-retro-effect en bovendien mogen grote en kleine polkadots gemixt worden!

Kies je favoriet en verover het strand als een ware bikini babe!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *