Shiny happy people by Avance!

Shiny happy people by Avance!

Gisteren was het ein-de-lijk zover: we konden genieten van de eerste echte zonnestralen op ons lijf! De terrasjes zaten vol en iedereen verkeert instant in zomermodus, inclusief summer breeze outfits. Al kunnen die laatste niet zonder leuke schoenen + matching handtassen … Perfecte partner in crime? Mezura by Avance!

‘Shiny happy people’ zwaaien met de plak in modeland en dat zien we ook terug in deze collectie: verschillende pumps en tassen in romantische pastelkleuren zoals muntgroen en zalmroze, felle kleuren zoals turquoise en fuchsia of in glimmende nude en metallic kleuren. Ook zijn er ballerina’s in dierenprint en boots met camouflagestof en een stevige hak waar je volledig mee in je element zal zijn tijdens een picknick in de weide of op een zomers festival.

Het mag ook allemaal een tikkeltje stoerder, met behulp van studs op sandalen of een metallic punt aan je pump. Aarzel zeker niet om het veelzijdige en fashionable aanbod van Mezura by Avance te bekijken, je vindt er gegarandeerd je ultieme schoenenmatch voor de zomer van 2013!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *