Operatie hoge hakken

Op hoge hakken lopen zorgt voor een elegantere uitstraling en chique look, maar daar komen jammer genoeg ook pijnlijke voeten  bij kijken… Waar de meeste vrouwen de pijn verbijten of door oefening beter worden in het lopen op killerheels, kiezen anderen voor een meer drastische oplossing in de vorm van ‘high heels surgery‘, een operatie om beter te kunnen lopen op hoge hakken…

Een brug te ver? Volgens bewegingsdeskundige Ali Sadrieh alvast niet, die de operatie bedacht omdat hij veel vrouwen over de vloer kreeg die last hadden van erg pijnlijke voeten door het lopen op hoge hakken. Hij zette zijn eigen praktijk van Aesthetic Foot Surgery op in Beverly Hills en met succes! Want honderden vrouwen lieten zich al opereren om zonder problemen dagen aan een stuk op hun stelten te kunnen rondparaderen.

Het zou allemaal begonnen zijn met Sarah Jessica Parker, die als haar alterego Carrie Bradshaw in de populaire reeks Sex and the City zonder problemen met de meest prachtige en must-have designerheels pronkt, wat het ‘Sex and the City-effect’ tot gevolg had.

Als je je voeten onder handen laat nemen door Sadrieh, doorloop je de procedure in drie stappen:

1. Cinderella Procedure
De arts zet de grote teen die naar buiten steekt weer recht, zodat de voeten smaller worden en in elke schoen past.

2. Perfect 10! Aesthetic Toe Shortening
Tenen die normaal in de schoen gepropt moeten worden of over de rand vallen, worden korter gemaakt.

3. Foot-Tuck Fat Pad Augmentation
Tijdens de finishing touch van deze behandeling haalt de arts wat vet van je buik en gebruikt deze dan weer om in de bal van je voet te spuiten. Zo krijg je een ‘kussentje’ onder je voet voor uren pijnloos lopen op hoge hakken.

Voor zo’n operatie tel je duizenden dollars neer, die je volgens ons veel beter kan besteden aan enkele prachtexemplaren van killerheels en een les in de High Heel Acadamy, wat alvast een stuk minder pijnlijk is!

Julie Vandormael – StyleFever.be

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *