In bad met Kate Moss

Kate Moss zit niet stil! Ze wist een succesvolle modellencarrière uit de grond te stampen en is ontzettend gegeerd door de hotste modebladen en ontwerpers. Daarnaast kwam ze ook al met haar eigen parfumlijn op de proppen, maar ze is nog lang niet klaar met haar veroveringstocht. Haar volgende missie? Een eigen zeeplijn!

La Moss maakt namelijk haar eigen zeep en gebruikt daarvoor verse ingrediënten uit haar eigen tuin. Geen dure douchegel dus voor het topmodel, zij was zich puur natuur. Het idee om haar eigen zeep te maken, kreeg ze ingepeperd door een vriend, die haar een serie zelfgemaakte zepen stuurde. Ze was helemaal gewonnen voor het idee en ging zelf aan de slag.

Maar wat begon als een leuke hobby, wil Kate nu uitbouwen op carrièrevlak en haar eigen zeeplijn op poten zetten. We zijn alvast razend benieuwd naar haar ‘zeepcreatie-kwaliteiten’, maar haar vriendinnen zijn alvast overtuigd en het waren ook zij die het model aanmaanden om haar eigen lijn te lanceren. Dus wie weet kunnen we binnenkort wel in bad of onder de douche met Kate Moss!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *