Handige beautygeheimen onthuld!

Het hoeft niet altijd duur te zijn om effectief te zijn! Zo betalen we ons vaak blauw aan tal van dure verzorgings –en beautyproducten die toch niet het gewenste resultaat opleveren, maar je wel handenvol geld kosten.

De geknipte oplossing of beste wondermiddel schuilt soms in een klein en onverwacht hoekje, je moet alleen goed weten waar. Hier schotelen we je alvast enkele beautygeheimen voor, die je zonder twijfel laten stralen zonder dat je daarvoor je bankrekening moet plunderen!

Last van dun haar en droom je van een weelderige haardos? Probeer het dan eens met kokosmelk, waarmee je je hoofdhuid goed insmeert, het een uur laat inwerken en vervolgens uitspoelt. Herhaal dit enkele keren en je krijgt vast en zeker een dikkere coupe!

Wie als de dood is voor rimpels en kost wat kost wil vasthouden aan een jeugdige uitstraling, kan deze tip eens proberen: smeer dagelijks zonnecrème op je handen en nek om sporen van veroudering tegen te gaan.

Mooie nagels geven je meteen een elegante en verzorgde uitstraling, maar om je nagels mooi stevig te houden, doe je je best te goed aan kaas, noten, look of ajuinen…Niet meteen de best geurende opties, maar wel effectief!

En het stopt niet bij onze nagels, want onze handen verdienen ook een goede verzorging! Heb je bijvoorbeeld een wonde op je hand, wrijf er dan met een stukje citroen over, waardoor het een stuk sneller zal genezen. Wel even op je tanden bijten, want het kan prikken.

Is de zoektocht naar de perfecte foundation een ware kwelling voor jou? Dan kan je de keuze alvast beperken tot vloeibare varianten, die je aanlengt met je favoriete dagcrème, zodat je een erg natuurlijke uitstraling krijgt.

Een verleidelijke en zwoele blik is een must voor elke vrouw, maar in plaats van allerlei tinten oogschaduw te gebruiken en vervolgens voor een overload te zorgen, opteer je best voor een simpel oogpotloodlijntje. Zo krijg je een instant intense blik!

En dit is één van onze favoriete tips: als je een gezonde gloed wil bekomen, kan af en toe een glas wijn wonderen doen… Schol!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *