Open je eigen boetiek op de ASOS Marketplace

Open je eigen boetiek op de ASOS Marketplace

Bij de overgang van je zomergarderobe naar die van de herfst en de winter, kom je hoogstwaarschijnlijk wel wat items tegen die je niet meer draagt. Bovendien liggen de nieuwe collecties je al verlangend op te wachten. Om toch plaats te maken in je kleerkast én budget te verzamelen om op shopping spree te kunnen gaan, komt ASOS to the rescue… Daar kan iedereen ter wereld ‘fashion’ verkopen op de ASOS Marketplace!

Heb je nieuwe of amper gedragen kleren en accessoires, vintage kledij en accessoires of tweedehands kleding en accessoires? Dat kan je allemaal verkopen op de Marketplace en zo zelf op een leuke manier een extra cent verdienen.

Er zien twee manieren waarop je items kan verkopen: Basic of Boutique. Bij Basic krijg je een ongelimiteerde lijst waarop je naar hartenlust je items te koop kan stellen. Dit is volledig gratis en er is een commissie van 10%. Maar je kan ook je eigen boetiek openen, perfect voor kleine bedrijven en merken! Hiervoor betaal je wel 20 pond per maand en er is een commissie van 20%.

Je kan er meteen mee beginnen, dus duik maar snel in je kleerkast en verzamel alles dat je zelf niet meer draagt om zo een nieuw kledingbudget te verzamelen!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *