‘In the mood’ voor een Hunkemöller beha?

[smooth=id:242;]

In welke mood ben jij vandaag? Die vraag bepaalt vaak onze kledingkeuze voor de dag en dat geldt ook voor onze lingerie. Maar heb je wel voor elke mood de gepaste beha in je kast liggen? Dankzij Hunkemöller en Sylvie van der Vaart wel! Die laatste is voor de tweede keer op rij te bewonderen in de ‘3e beha gratis’ campagne van het lingeriemerk.

Tijdens deze campagne, mag je bij aankoop van twee beha’s, een derde exemplaar gratis kiezen en zo heb je voor elke mood een ander setje. In welke stemming je ook bent, dankzij deze lingerie voel jij je sowieso op je mooist!

Bovendien werd er ook een speciale Facebook App ontwikkeld voor Facebook fans van Hunkemöller. Onder het motto ‘Friends share everything’ kan je via deze APP samen met twee vriendinnen profiteren van drie beha’s voor de prijs van twee. Het enige wat je moet doen is via Facebook twee vriendinnen uitnodigen om fan te worden van de Hunkemöller Facebook page, om vervolgens samen te kunnen profiteren. Als je je aanmeldt, ontvang je een mail in je Facebook inbox die je recht geeft op 33% korting op je nieuwe beha. Deze voucher is voor de fans zowel in de winkel als in de webshop te gebruiken.

“Ook deze tweede campagne was weer super leuk om te maken”, aldus een erg enthousiaste Sylvie van der Vaart. “ En het is echt waar, inmiddels heb ik een aantal shoots, shows en evenementen voor Hunkemöller gedaan en alle setjes die ik daarvoor gedragen heb, geven me inderdaad een ander gevoel, een nieuwe mood als het ware….It’s always the question who I will be…?”

Check maar snel de verschillende setjes met bijbehorende moods en maak alvast je keuze!

Julie Vandormael – StyleFever.be

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *