Dompel je onder in Lady GaGa’s geur FAME

Dompel je onder met Lady GaGa’s geur FAME

Little Monsters kunnen een gat in de lucht springen, want het is eindelijk zover: Het allereerste parfum van Lady GaGa, FAME, is een feit! Dompel je maar lekker onder in het heerlijke geurtje van de hitdiva.

Lady GaGa zou Lady GaGa niet zijn als er niets speciaals was aan haar eerste geur… Het flesje heeft de vorm van een verfijnde cocon en is gemaakt van transparant glas. Het parfum zelf is…zwart! Maar geen nood, want zodra het in contact komt met de lucht, wordt de vloeistof volledig transparant, dus van eventuele kledingcrisissen is alvast geen sprake!

De speciale techniek die zorgt dat het parfum doorzichtig wordt, draagt de naam ‘black to clear’ en daarvoor bezit La GaGa zelfs een patent. Het is dus zeker een exclusief en must-have item…De hamvraag die op ieders lippen brandt is uiteraard hoe het parfum ruikt en ook daar spotten we iets speciaals. Er werd gebruik gemaakt van de push-pull technologie, waarbij alle geurnoten tegelijkertijd worden gebruikt zonder dat ze noodzakelijk bij elkaar horen. Duister, sensueel en licht, zo kan de geur het beste omschreven worden. Enkele ingrediënten zijn het kruid belladonna, honing, safraan, abrikozennectar, gekneusde tijgerorchidee en Arabische jasmijn.

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *