Ontdek winkelparadijs Knokke!

Ken je als doorwinterde fashionista de winkelstraten van de bekendste modesteden zoals die van Antwerpen, Brussel of Gent vanbinnen en vanbuiten en wil je eens iets anders? Zak dan deze zomer af naar Knokke!

Plan een weekendje Knokke en geniet van zon, zee, strand en…shopfun! Deze zomer wordt de kusstad een heus shoppingwalhala met tal van grote modemerken die er aanmeren met een tijdelijke winkel ofwel pop-upstores.

Denk aan A.F. Vandevorst, Tommy Hilfiger en Christophe Coppens en begin alvast je koffers te pakken! Want deze merken planten samen met andere toppers over de hele stad winkels neer.

Plan tijdens je shoptocht zeker een bezoekje aan de opvallende pop-upstore van Christophe Coppens, want hij heeft deze zomer niet alleen hoedjes in de aanbieding, je kan er er ook terecht voor een uniek paar Christian Louboutins of  Manolo Blahniks aka dé must-haves van echte fashion-addicts! Meer een beautyfan? Geen nood want ook die worden in de winkel van Coppens in de watten gelegd met Bobbi Brown, Laura Mercier en OPI.

Overtuigd? Neem dan deze handige adresjes met je mee en ga in de shop-aanval!

A.F. Vandevorst: Nellenslaan / Tommy Hilfiger: Albertplein / RedValentino: Bunnenplein / Christophe Coppens: Elizabehtlaan, elk stuk voor stuk te vinden in het nieuwe shopparadijs Knokke.

Julie Vandormael – StyleFever.be

 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *