Festival fashiontips

Met de zomer die volop uitbreekt is het ook weer tijd voor het festivalseizoen! Muziekliefhebbers bereiden zich alvast voor op hun favoriete festivals en daar hoort ook een garderobe-update bij. Maar wat is de perfecte look om over de festivalweide te flaneren? Watch and learn!

De festivals vormen dé ideale gelegenheid om je maxi-jurk –of rok uit de kast te halen, want de hippietrend is weer helemaal terug van weggeweest. Alleen krijgt deze look een glam-update, dus combineer je outfit altijd met luxueuze accessoires om een extra portie glam toe te voegen!

Ook voor je coupe blijven we trouw aan de hippietrend met hoofdbanden of bandanas die je over je losse lokken draagt. Zorg er wel voor dat je kapsel er verzorgd uitziet met een lichte slag. Ook andere haaraccessoires vieren hoogtij op de festivalweide, zoals juwelen of dunne bandjes. Wie nog een stapje verder wil gaan, kan kiezen voor een hippe hoed, die je in no time ‘very fashionable’ maken en ook nog eens bestand zijn tegen de regen of een zonneslag!

Geen zin in een maxi-jurk –of rok? Kies dan voor de denim short, die ook weer een echte topper blijkt. Lekker luchtig bij een hittegolf en ook een pak makkelijker wanneer je je zorgeloos wil neerplanten op de wei zonder je zorgen te maken over het onderbroeken-alert!

Ook hot zijn franjes en ze zijn bovendien ideaal te combineren met een short. Denk aan shirts, jurkjes en vesten en zelfs schoudertassen met franjes. Cropped T-shirts zijn eveneens een topper, net als gehaakte kledij.

Het Belgische weer is niet te voorspellen, dus zorg ervoor dat je leuke laarzen meeneemt. Kies een paar in een leuk kleurtje of met een origineel patroon en je steelt opnieuw de show op de wei.

Begin alvast in te pakken met deze handige do’s en don’ts in je achterhoofd!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *