Marc Jacobs en South Park tegen huidkanker

De nieuwe Skin Tees T-shirtlijn tegen huidkanker van Marc Jacobs wordt opgeleukt met South Park figuurtjes

Onder de slogan ‘protect your largest organ’ gingen Naomi Campbell, Dita Von Teese en David Beckham al uit de kleren, maar deze keer zullen we genoegen moeten nemen met naakte tekenfilmfiguurtjes. Marc Jacobs gebruikte South Park figuurtjes om zijn T-shirts voor de bestrijding van huidkanker op de leuken!

De figuurtjes die de kledingstukken sieren zijn Eric Cartman, Randy Marsh en Butters. Oorspronkelijk wilde Jacobs een een Kenny-editie van zijn T-shirts maken, maar de makers van South Park staken daar een stokje voor. Zij zagen het niet zitten om Kenny af te beelden zonder zijn oranje jas.

Dat de tekenfilmmannetjes hun intrede maken in de fashionwereld, is onder meer te danken aan het vrij recente South Park debuut van Marc Jacobs. Hij verscheen in november vorig jaar in de serie als Muscle Man Marc, het knuffeldier van Cartman.

Al enkele jaren op rij brengt Jacobs een limited edition T-shirtlijn uit waarvan de opbrengst naar de Interdisciplinary Melanoma Cooperative Group van de universiteit van New York gaat. De T-shirts kosten $35 en zijn verkrijgbaar in elke Marc by Marc Jacobs-boetiek.

Tessa Van Steyvoort – StyleFever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *