Doe de stiletto workout!

stiletto workout

Wil je graag een kledingmaat afvallen op een korte tijdspanne, zonder je daarvoor in niet zo flatterende sportoutfits te moeten hullen en afzien in de fitness? Dat kan volgens de webshop StyleMe TV, die beweert dat ze naaldhakken ontwierpen waardoor je gewicht kan verliezen!

Volgens de webshop kan je een kledingmaat kwijtraken in één maand en tegelijkertijd erg fashionable voor de dag komen in knappe killerheels, want zij zorgen namelijk voor de magie! Hoe kan dat? De hakken hebben een holle zool en in de naaldhak zit een vering, waardoor het moeilijker is om je evenwicht te bewaren. Daardoor moet je de spieren in je benen, billen en buik harder aanspannen en zorgen ze voor een heuse workout!

Geen sportschoenen dus, maar wel stijlvolle stiletto’s die je een strakkere kont bezorgen. Eerst zien en dan geloven, denken wij, maar daarvoor zullen we nog wat geduld moeten uitoefenen, want de workout stiletto’s bevinden zich momenteel nog in de testfase en zullen pas in 2013 op de markt komen.

Al kan je tot die tijd alvast je meest ongemakkelijke paar naaldhakken uit je schoenenkast halen en erin rond paraderen, wie weet doen die ook al ’the trick’!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *