Less is More: Net zo stijlvol als Rachel Weisz

Less is More: Stijlvol als Rachel Weisz

Een must-have die niet kan ontbreken aan de garderobe van elke fashionista? De ‘little black dress’ natuurlijk! Zit je middenin een kledingcrisis en weet je niet wat aantrekken? Een mooi zwart jurkje vormt de perfecte oplossing en kan altijd. Een avondje uit met vriendinnen, een romantisch diner met je lover of zelfs een familiefeest? Met ‘the little black dress’ scoor je gegarandeerd!

En dat bewees ook Rachel Weisz op de première van de ‘The Bourne Legacy’, waarin zij dit najaar vanaf 12 september zal schitteren, als de beeldschone wetenschapper Dr. Martha Shearing.

Tijdens de première stal Rachel Weisz de show in een elegante zwarte strapless jurk van Dior en gewaagde T-strap ‘Bow Bow’ pumps van Christian Louboutin, ben je al jaloers?! Jammer genoeg hebben we niet allemaal een leger aan stylisten klaarstaan, maar toch kan ook jij er even stijlvol uitzien als Rachel. Hier volgen enkele tips om de ultieme ‘Less is more’-look samen te stellen:

– Zorg bij het uitkiezen van een zwart jurkje voor een goede pasvorm, dus niet te strak. Tip: Er is niets zo oncharmant als witte vlekken op je jurk, dus zorg voor een goede anti-streep deodorant.

– Je voeten komen het mooiste tot zijn recht in een hooggehakte pump. Wanneer je er niet op kunt lopen kies dan voor een plat sandaaltje met een bloemetjesprint, net zoals Rachel.

– De handtas is het grote geheim van een vrouw, maar een boodschappentas is nergens voor nodig. Ga voor een elegante clutch en neem alleen het hoognodige mee. Zorg dat je in je tasje altijd rode lippenstift of een lipgloss bij je draagt.

En dan nu… Stralen maar!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *