Prachtig decolleté dankzij de DreamLift Bra!

Prachtig decolleté dankzij de DreamLift Bra!

Hunkemöller legt onze boezem opnieuw bijna letterlijk in de watten… Nadat de DreamFit Bra afgelopen zomer succesvol werd gelanceerd, staat er alweer een nieuwe versie klaar om ons te verwennen in de vorm van de DreamLift Bra! Gemaakt van memory foam, worden we verwend met het beste van twee werelden: een balconette beha met super fit en een sexy look.

Hoe werkt het? De DreamLift Bra heeft een speciale cup gemaakt van memory foam. Dit materiaal zorgt ervoor dat de beha zich vormt naar jouw borsten. De memory foam reageert op lichaamswarmte waardoor het zacht wordt en het zich vormt naar het lichaam. Zodra de beha niet meer in contact staat met de warme huid, gaan de cups terug in de originele vorm. De memory foam werd oorspronkelijk ontwikkeld door de NASA en is super zacht en comfortabel. Door gebruik te maken van een padding in de cup, krijg je meer suppert én een mooier decolleté, wat kan je nog meer wensen?

Al deze topkwaliteiten werden samen gebracht in een verfijnd en elegant balconette model. Deze beha zit altijd comfy en sluit mooi aan, aangezien het zich jou specifieke rondingen kan herinneren. Van een slimme beha gesproken! Kies uit effen zwart of grijs, of met een overlay van zwart kant over nude of rood. Verder kan je de beha matchen met bijpassende strings en boxers. De DreamLift Bra wordt verkocht in de maten 70 B-C, 75 B-E, 80 B-E en 85 B-C en is nu verkrijgbaar in alle Hunkemöller filialen. De effen variant kost € 29,99, de versie met kanten overlay € 34,99.

Pronken maar met je prachtige decolleté!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *