Last minute solden shoptips!

Last minute solden shoptips!

Het jachtseizoen van de fashionista’s is opnieuw officieel geopend dankzij de zomersolden. Koopjesjagers maken zich klaar voor de strijd met hun shoppingbags en winkelbudget in de aanslag. Maar om ervoor te zorgen dat de bags bespaard blijven van miskopen en het shoppingbudget overschreden wordt, zijn hier nog enkele last minute solden shoptips!

Scoor dit:

–          Vintage is hot, dus onderneem in gedachten een modereis naar de jaren ’20 en ’30 en zet je lichaam in de verf met jurkjes met een lage taille en speelse uitsnijdingen. Rondingen komen dan weer beter uit in kleedjes met een hoge taille die vandaar mooi uitwaaieren. Ook tailleriemen zijn helemaal hip en handig!

–          Prints zijn hot dus denk bloemen, beesten en bolletjes.

–          Vakantie gepland? Scoor dan nog een leuke en vintage zonnebril en ook een strohoed mag niet ontbreken op het strand.

–          Bandeau topjes zijn ook super in en een ideale vervanger voor de beha’s. Helaas zijn deze wel enkel weggelegd voor dames met geen al te grote cupmaat. Experimenteer met kleurtjes en geef zo een extra touch aan je outfit!

–          Nog noot aan leuk zomerschoeisel? Waag je aan een paar espadrilles die erg lief zijn voor je budget én je voeten, want ze zitten heerlijk comfy!

–          Waag je aan wit en werk af met kleurrijke accessoires.

–          Een broek met print is een absolute must-have deze zomer en zit ook heerlijk.

–          Waag je aan wedges hakken of wedge sneakers die je nu voor een prijsje op de kop kunt tikken.

Tips & tricks:

Voor je enthousiast op jacht gaat, sta toch even stil bij deze handige tips om het maximum uit je shoptocht te halen.

–          Had je al langer een duur item op het oog, dan kan je het nu lekker scoren aan een verminderde prijs. Richt je op luxe stukken die je je anders niet kan veroorloven en profiteer ervan!

–          Denk daarnaast ook duurdere basics als een ‘little black dress’, prijzige laarzen of pumps, een leren handtas,… Maak vooraf een lijstje en probeer je daaraan te houden om miskopen geen kans te gunnen.

–          What to wear? Ga voor een comfy outfit, waarin je snel kleren kan passen, zoals een legging met een strakke top. Teveel volk aan de paskamers? Geen probleem! Tussen de rekken kan je perfect je gespot item passen over deze outfit. Zorg ook voor gemakkelijke schoenen!

–          Een shoppingbag is je beste vriend tijdens de solden, zodat je niet overladen met kleine winkelzakken moet sleuren.

–          Ga vooral tijdens de eerste of laatste dagen van de solden shoppen. Dan kan je de beste koopjes scoren.

–          Eindeloze wachtrij aan de pashokjes? Neem een kijkje bij de mannen, daar gaat het vaak een stuk sneller!

–          Bepaal vooraf je budget en neem cash geld mee. Zo weet je exact wat je uitgeeft en wanneer je je budget wil overschrijden.

Geniet ervan!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *