Leef je uit met deze set Star Wars auto stickers!

Leef je uit met deze set Star Wars auto stickers!

Vertrek je met het hele gezin op vakantie en zit er in elk van jullie wel een beetje innerlijke geek en een grote liefde voor Star Wars? Amuseer jullie dan te pletter met de Star Wars auto stickers!

Leef je uit en stel de gekste families samen die je kan creëren met deze set stickers. Papa als Darth Vader, mama als Slavin Leia? Misschien toch maar niet. Om nog maar te zwijgen van papa als Papa als Chewbacca en mama als Padmé Amidala… Papa als Han Solo en mama als Leia matcht dan weer perfect!

Pronk met de liefde van je gezin voor Star Wars met deze set van 50 karakter stickers, met 19 verschillende personages uit de saga. Iedereen kan een personage kiezen dat het beste bij hen past met nog voldoende stickers over om een tweede auto mee te versieren, of elk ander venster. Bovendien kan je de schuld altijd in de schoenen van je kids schuiven als iemand vragen stelt over die vreemde familie op je autoraam…

Wil jij ‘The Force’ met jou in de auto? Neem dan maar snel een kijkje op thinkgeek.com en voor €14,99 zijn deze must-have autostickers van jou!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *