Kate Moss voor Vogue

[smooth=id:217;]

Vogue Eyewear staat erom bekend om steeds met toppers uit de modewereld op de proppen te komen voor hun campagnes. Zo passeerden onder andere al Gisele Bündchen en Daria Werbowy de revue. Voor hun nieuwe campagne pakte Vogue wederom uit met een topper van formaat in de vorm van…Kate Moss!

Als muze van vele fotografen, belichaamt Moss perfect de glamour en de moderne look van de Vogue Eyewear collectie. Fotograaf van dienst was niemand minder dan Mario Testino, bovendien een erg goede vriend van Kate. Resultaat? Een reeks topfoto’s met als decor het Syon House in Brentford, enkele kilometers van Londen.

“Ik ben erg gelukkig dat ik het nieuwe gezicht ben van de reclamecampagne van Vogue Eyewear en dat ik opnieuw mag samenwerken met mijn vriend, Mario Testino. Vogue Eyewear is altijd mee met de laatste trends”, aldus Kate.

Het topmodel mocht haar eigen selectie maken en koos zes iconische modellen van de Vogue Eyewear collectie. Haar mini-collectie staat voor sterk met een glamoureus hart, net als Kate zelf. Een gesofisticeerde stijl met zachte en ronde lijnen, ideaal voor echte fashionista’s!

Julie Vandormael – Stylefever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *