Lady GaGa promoot ‘safe sex’

Lady GaGa

Lady GaGa moedigt iedereen aan om te leven met passie en de liefde te beleven met bescherming. En dat doet ze via de nieuwe VIVA GLAM campagne van M.A.C, M.A.C VIVA GLAM Lipstick and Lipgloss – GaGa 2.

Sinds 1994, gaat elke cent van een VIVA GLAM Lipstick of Lipgloss naar het M.A.C AIDS Fund. Vandaag hebben ze zo al meer dan $202 miljoen ingezameld om HIV/AIDS programma’s over de hele wereld te steunen. De nieuwe VIVA GLAM campagne focust op zelfbescherming en moedigt iedereen aan om de controle te nemen over het HIV/AIDS risico door condooms te gebruiken, zichzelf regelmatig te laten testen en het stigma tegen te gaan.

Lady GaGa leende haar gezicht maar al te graag uit en promoot overal waar ze gaat het ‘safe sex’-principe. “Ik ben ongelooflijk gepassioneerd door deze campagne en ik geloof er sterk in dat het M.AC AIDS Fund de kracht heeft om globale verandering te veroorzaken. Niet enkel om HIV/AIDS te bestrijden, maar ook om mannen en vrouwen aan te moedigen om zichzelf te beschermen. Ik voel me vereerd dat ik deel mag uitmaken van zo’n belangrijke zaak. Mijn nieuwe VIVA GLAM lipsticks zijn bedoeld om mensen eraan te herinneren dat ze passioneel moeten leven, maar dat ook veilig moeten doen. Wees je eigen grootste fan en bescherm jezelf”, aldus Lady GaGa.

Julie Vandormael – StyleFever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *