Creëer je eigen Willow-look!

[smooth=id:218;]

Ze is amper 9 jaar en toch is Willow Smith nu al een top solo artieste en hip fashion icoon! In maart verschijnt ze dan ook in de Teen Vogue, wat meteen een bevestiging is van haar fashionsense. Voor de shoot werd de mini-hitdiva gehuld in enkele grote namen als Yves Saint Laurent en La Crasia.

In het dagelijkse leven draagt Willow waar ze zich goed in voelt en vooral de creaties van Dolce & Gabana kunnen deze fashionista best bekoren! Haar ultieme stijliconen zijn Billy Idol en Lady GaGa. Haar stijl bestaat vooral uit een mix van felle kleuren en avant-gardische combinaties. Ben je helemaal weg van Willow’s stijl? Hier zijn enkele ‘Willow Must-Haves’ waarmee je je eigen Willow-look kan neerzetten!

Willow Boots: Stoere boots zijn een absolute must voor de Willow-look. Enkellaarsjes zijn hierbij een echte topper. Met een stoer accent in de vorm van een schakelketting of een felgekleurde kralenketting maak je de look helemaal af!

Felgekleurde Willow broeken: Wat ook niet mag ontbreken voor de Willow-look zijn broeken in allerlei kleuren en het liefst ook nog met een patroon. Leggings, broeken en zelfs jeans, zolang het maar een felle kleur heeft, zit je goed!

Willow T-shirt of top: Zorg voor een opvallend topje of T-shirt in een felle kleur en een in het oog springend detail. Een accessoire, broche of opvallende print, alles is goed, zolang het maar opvalt. Hou vooral het motto ‘comfy maar chique’ in je achterhoofd en dan zit je goed.

Willow vest: Om je look helemaal af te maken heb je nog een jasje nodig met oog voor detail. Studs, linten, speldjes, alles met een tikkeltje ‘edge’ is ideaal!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *