Beleef Valentijn in retrolingerie!

Valentijn in sexy retrolingerie

Valentijn staat voor de deur en daarbij denken we aan een overload aan romantiek, passie en…sexy lingerie! Al staat niet elke vrouw te springen om zich al te bloot op te stellen voor haar partner, maar dat hoeft ook helemaal niet met een nieuwe trend in de wondere wereld van de lingerie: Retrolingerie!

Voor dames bij wie het angstzweet al uitbreekt als ze er nog maar aan denken dat hun geliefde verwacht dat ze in minuscule slipjes en onthullende bovenstukjes zullen rond paraderen op de dag van Cupido, is dit een echte topper! Want het is net super sexy en trendy om iets meer te bedekken in plaats van alles bloot te geven…

Kelly Brook bewijst het met een erg verleidelijke campagne voor New Look, waarin ze pronkt met retrolingerie. Wie dus op pad gaat om haar partner eens heerlijk te verwennen met een sexy setje, kan dat eens een keertje wagen in fiftiesstijl. Denk hoge slipjes, korsetten, babydoll jurkjes, beha’s met banden onder de beugels en al satijn wat de klok slaat!

De stijl van de retrolingerie flatteert elk figuur en geeft je een flinke dosis zelfzekerheid, waardoor je geheel complexloos en erg sexy een romantische en stomende avond kan beleven met je wederhelft. Onzeker? Moi?

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *