Creëer je eigen party shoe!

Met al de kerstcadeautjes en feestoutfits die we ons moeten aanschaffen voor de feestdagen, kan de maand december al eens erg duur uitdraaien en wanneer we tot de finishing touch van onze look komen, is het geld misschien al op…

Wie dus nog geen nieuwe schoenen heeft kunnen scoren, hoeft nog niet te wanhopen, want met een beetje creativiteit en een ‘oud’ paar, kan je wonderen verrichten. Het lijkt net  alsof je splinternieuwe exemplaren aan je voeten hebt, die dan ook nog eens uiterst trendy zijn!

Glitters zijn deze periode niet meer weg te denken en dat geldt ook voor de schoenen. Vis dus een versleten paar pumps uit je schoenenkast en maak die een beetje ruw met schuurpapier. Ga in een hobbywinkel op zoek naar gouden, zilveren of gekleurde glitters en lijm en tover je oude paar om tot glitterende juweeltjes!

Wees niet te overdreven met de lijm, maar gebruik gewoon een dun laagje waarmee je de schoen bestrijkt. Daarna laat je alles een nachtje drogen, waarna je nog even kan fixeren met haarlak. Wie dat allemaal te veel gedoe vindt, maar toch graag met gouden of zilveren pumps pronkt, kan ook gewoon met een gouden of zilveren spuitbus aan de slag op zwarte pumps.

Heb je geen zin in teveel glitter? Zoek dan een paar pumps die er nog niet al te versleten uitzien en die je pimpt met enkele steentjes of andere versiersels die je kan vinden, op de tip of hak.

Last but nog least zijn er natuurlijk ook nog altijd de ‘heel condoms’ die je als een jasje over je hak trekt, waardoor je schoenen meteen een heel andere look krijgen! Neem een kijkje op www.theheelcondoms.com en sla je slag!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *