Blikken stelen met papieren wimpers!

Paperself lanceert papieren valse wimpers

Wie niet gezegend is met lange, verleidelijke wimpers, kan de natuur altijd een handje helpen met verlengende mascara of… valse wimpers! Maar probeer eens iets anders en waag je aan de exemplaren van papier…

Het Britse merk Paperself pakt uit met erg kunstige modellen die volledig uit papier bestaan en geïnspireerd zijn op de Chinese kunst van papier snijden. Denk pauwen, vlinders, krullen,… Je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het om je een oogverblindende blik te bezorgen!

Je kan de wimperstukjes zelf uitknippen op de gewenste grootte, waardoor je nog de keuze hebt om ze over heel je wimpers te dragen, waardoor je een maximum effect krijgt, of enkel voor een subtiele touch te kiezen met een detail in een ooghoek.

En geen nood, want deze kunstwerkjes zijn niet eens peperduur! Voor je eigen eyecatchers tel je ongeveer 15 euro neer. Zorg ervoor dat jij in het middelpunt van de belangstelling staat tijdens de feestdagen en bestel je eigen papieren wimpers op www.paperselfstore.com. Bovendien zijn ze nog milieuvriendelijk ook!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *