Vintage-feeling bij Replay

Replay lanceert het nieuwe laser wash procédé waardoor jeans een vintage look krijgen

Ben jij ook een heuse fan van een vintage look? Dan heeft Replay iets leuks in petto voor jou! Het denimlabel introduceert het gloednieuwe ‘Laser Wash’ procedé waardoor de typische details van vintage denim worden nagebootst.

Het is niet alleen mooi, maar ook ecovriendelijk, want deze technologie heeft geen impact op het milieu aangezien er met de Laser Wash aanzienlijk bespaard kan worden in energieverbruik. Deze innovatieve procedure bestaat uit een technologie die in staat is om een perfect nauwkeurige reproductie te maken van de details die typisch zijn voor denim vintage en zo de ideale ‘used’-look bekomen!

Replay komt nu alvast aanzetten met een speciale limited-edition preview capsule collectie van denims die op deze manier ontworpen werden en die vanaf december 2011 in de winkels liggen, net op tijd voor de feestdagen dus! In die capsule collectie spotten we twee paar jeans, ‘skinny fit’ voor de vrouwen en ‘regular slim’ voor de mannen, in twee verschillende wassingen waarbij je kan kiezen tussen een donkere of  een lichtere wassing.

Helemaal verkocht? Creëer dan je eigen vintage-feeling en bemachtig je eigen exemplaar!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *