Budgetvriendelijke bruidsjurken bij Topshop

 

Ben je volop bezig met het plannen van je droombruiloft maar zakt de moed je in de schoenen bij het zien van de onmogelijk hoge bedragen die je moet neertellen voor een trouwjurk? Wanhoop dan niet langer want vanaf juni vindt je dé jurk misschien wel bij het budgetvriendelijke Topshop!

De Britse kledingketen besloot om ook een trouwcollectie te verkopen met een heel arsenaal aan trouwjurken, die aanstaande bruidjes de mogelijkheid biedt om toch in een stijlvolle jurk naar het altaar te schrijden, zonder zich daarbij blauw te betalen.

De jurken, die vanaf juni verkocht zullen worden, zijn van de hand van ontwerper Richard Nicoll en worden naar verluidt een “modern alternatief voor de schuimgebakjescultuur“. En Nicoll is niet van de minsten, want hij leerde de kneepjes van het vak van niemand minder dan Marc Jacobs bij Louis Vuitton! In 2005 lanceerde hij zijn eigen label en in 2009 schopte hij het tot hoofdontwerper bij  Cerruti.

Bruidsjurken zijn hem ook niet vreemd want hij ontwierp eerder al voor twee vriendinnen een droomjurk en die creaties toonde hij op zijn blog op de website van Vogue. Hiermee geeft hij alvast een sneak peak van zijn collectie voor Topshop, aangezien hier nog geen foto’s van beschikbaar zijn. Neem dus maar snel een kijkje op zijn blog en wie weet flaneer jij binnenkort ook stijlvol en betaalbaar naar het altaar!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *