Keuken-proof geeky gadgets!

[smooth=id:237;]

Ben je een echte keukenprinses en wel te vinden voor wat geeky gadgets? Breng deze twee werelden dan samen met enkele leuke geeky gadgets voor in de keuken! Koken krijgt meteen een hele nieuwe dimensie met deze must-have en keuken-proof items!

Heerlijke cocktails zijn onmisbaar tijdens een leuke homeparty of girl’s night, maar het wordt nog leuker met de Cocktail Chemistry set! Je waant je een heuse chemicus terwijl je de heerlijkste cocktails fabriceert en dat voor $33.

Opgepast: Aliens gespot in je cocktail! Een cocktail zonder ijsblokjes is als een café zonder bier en met de ultra geeky Ice Invaders Ice Cube Trays voor $7.50 steel je helemaal de show.

Heeft de lego gekte je nog steeds niet losgelaten? Check dan het Lego bestek en laat voor amper $15 je innerlijke kind vrij aan tafel!

Overtreft een gemotoriseerd ijshoorntje je stoutste dromen? Maak ze waar met de Motorized Ice Cream Cone en laat de motor al het harde werk doen. Wat er nog van jou wordt verwacht? Enkel je tong uitsteken en genieten en dat voor $10.

Nog steeds een hevige fan van Pac-Man? Verwelkom hem dan terug in je keuken in de vorm van hippe Pac-Man Ovenwanten! Voor $15 wordt hij je beste keukenhulpje en zorgt ervoor dat je je handen nooit meer verbrandt want de siliconen wanten kunnen hitte tot 450 graden verdragen.

Breng je volgende maaltijd op smaak met de hippe Robot Salt and Pepper Shakers voor $30 per stuk! Wind de leuke zout en peper molentjes op en ze peperen elk gerecht op gepaste geeky wijze.

Ben je helemaal gewonnen voor deze geeky keukenhulpjes? Neem dan maar snel een kijkje op www.geeksugar.com en maak je keuken geek-proof!

Julie Vandormael – StyleFever.be

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *