Benetton belooft ideale billen en platte buik!

Benetton belooft ideale billen en platte buik!

Last van een buikje? Of ben je helaas niet gezegend met een ideaal paar billen? Ban alvast die complexen want Benetton komt met de perfecte oplossing waarmee ze ideale billen én een platte buik beloven… Check hun nieuwe Pin Up-lijn die probleemzones resoluut bant!

Een perfect zittende jeans vinden die je figuur het best laat uitkomen en die je mindere kanten verdoezelt lijkt wel een utopie en absoluut geen gemakkelijke opdracht, maar Benetton belooft dat ze die wensen kunnen waarmaken met twee nieuwe modellen, waarbij een naaitechniek alle mogelijke problemen van de baan helpt.

Een knappe kont? Geen probleem met de Pin Up Lift skinny die je billen in no time lift dankzij een hartvormig inzetstuk op de billen, het fijne borduursel van de naden en de strategisch aangebrachte achterzakken. Bootylicious!

Een plattere buik? Komt voor mekaar dankzij het Pin Up Shape bootcutmodel! Hierbij zorgt het technisch paneeltje aan de binnenkant van de broek, samen met de verhoogde taille en rits aan de zijsluiting, voor een afslankend effect van je buik.

Bovendien kan je bij het eerste model nog kiezen uit zes en bij het tweede uit drie wassingen, dus maak je keuze, ban die complexen en pronk met de ideale billen of platte buik!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *